Zaboravili ste korisničko ime ili lozinku?
  • Ako ste izgubili vaše korisničko ime, unesite vašu adresu e-pošte, ostavljajući polje za korisničko ime prazno, potom pritisnite dugme „Pošalji korisničko ime“, i vaše korisničko ime će biti poslato na vašu adresu e-pošte.
  • Ako ste izgubili vašu lozinku ali znate korisničko ime, unesite vaše korisničko ime i adresu e-pošte, pritisnite dugme „Pošalji lozinku“, i ubrzo ćete primiti novu lozinku. Upotrebite ovu novu lozinku za pristup sajtu.
  • Ako ste zaboravili i vaše korisničko ime i lozinku, prvo povratite korisničko ime, pa onda lozinku. Za povraćaj korisničkog imena, unesite vašu adresu e-pošte, ostavljajući polje za korisničko ime prazno, potom pritisnite dugme „Pošalji korisničko ime“, i vaše korisničko ime će biti poslato na vašu adresu e-pošte. Posle toga možete upotrebiti ovaj isti formular za povraćaj vaše lozinke.